Meny Lukk
Dansepar kirke Øyeblikket Foto Dansepar kirke Øyeblikket Foto Dansepar kirke Øyeblikket Foto Dansepar kirke Øyeblikket Foto Dansepar kirke Øyeblikket Foto
Foto: Øyeblikket Foto

Program for Rørosmartnan 20.-24. februar 2024


Rørosmartnan starter alltid nest siste tirsdag i februar med åpningsseremoni kl 12,
og varer til påfølgende lørdag kl 17.

Uansett hvilken dag du måtte velge kan vi love et allsidig og tettpakket program med om lag 350 små og store arrangement i løpet av martnasuka. I tillegg vil du oppleve mange spontane innslag som setter stemningen over hele staden! Oppdateringer skjer til vi er igang, men det meste er nå på plass!

Kart2024 Kart2024 Kart2024 Kart2024 Kart2024

Kart over Røros sentrum og martnasområdet

Konsentrert på et ganske lite område syder Rørosmartnan av handel, kultur og folkefest; i gatene i sentrum og på varemessa i Martnashallen. Martnashallen ligger 500 meter fra sentrum, i Verket Røros.

KART RØROSMARTNAN LAST NED
A3 Overksrift og punkter Martnan aktivitetskart 2024 A3 Overksrift og punkter Martnan aktivitetskart 2024 A3 Overksrift og punkter Martnan aktivitetskart 2024 A3 Overksrift og punkter Martnan aktivitetskart 2024 A3 Overksrift og punkter Martnan aktivitetskart 2024

Barne-og familieløype

Barne- og familieløype
Det er mye som foregår på Rørosmartnan, og for barnefamilier har vi laget et kart til noen av aktivitetene slik at dere med letthet kan finne fram i mylderet av inntrykk og tilbud. Se i programmet under kategori barn/familie - da har du full oversikt!

Last ned kartet for å få beskrivelse av de forskjellige postene!


GOD TUR!

KART BARNELØYPE LAST NED
022wa1 NRXH Ya 022wa1 NRXH Ya 022wa1 NRXH Ya 022wa1 NRXH Ya 022wa1 NRXH Ya
Foto: Rørosmuseet

Rørosmuseet

Rørosmuseet er en viktig formidler av vår materielle og immaterielle kulturarv.

De byr på et rikholdig program under Rørosmartnan og holder åpent på flere arenaer; i Smelthytta, Kurantgården og på Doktortjønna.

Her kan du være med på alt fra fortellerstunder, foredrag, utstillinger og visning av tradisjonshandverk til konserter og aktiviteter for både barn og voksne!

Les mer om Rørosmuseet