Martnashallen

Martnashallen_Foto_TomGustavsen_ferdig_MG_5452

Velkommen til Martnashallen i Verket Røros

– en møteplass for idé, opplevelse og aktivitet.

Åpningstider:
Tirsdag kl. 12.00-18.00 (kafeen åpner kl 11 for direktesending av åpningsseremonien)
Onsdag, torsdag og fredag kl. 10.00-18.00
Lørdag kl. 10.00-17.00

500 meter fra sentrumsgatene finner du Verket Røros. Under Rørosmartnan fylles hallen av et mangfold av unike utstillere, du finner en stor kafé med middagsbuffet og andre kalde og varme retter, og rett utenfor døra er det mye underholdning i tivoliet.

Utenfor er det en stor parkeringsplass, eller du kan lettvint følge skiltingen fra sentrum til Martnashallen. Det går også gratis shuttlebuss fram og tilbake daglig mellom 11.00 og 17.00. 

I Martnashallen gjør vi stadig tilpasninger som skal gjøre ditt besøk til en enda bedre opplevelse. Det skal være lett å orientere seg blant de innholdsrike utstillerne ute og inne, da de står inndelt tematisk. Vi skaper noen soner for trivsel innimellom, med mulighet for å slappe av, hente inspirasjon og leke sammen – barn som voksen.

Vi tilrettelegger for småbarnsfamilier med en egen ammekrok, og tilgang til mikrobølgeovn, toalett med stellebord og bleiekjøp. Det blir lekeområde for barn ved kafeen, og andre spennende tiltak for hele familien.

Kafeen i Martnashallen
Du finner en stor kafé med middagsbuffet og andre kalde og varme retter. Alt som serveres i kaféen er tradisjonell mat fra Rørosregionen laget av lokale råvarer fra Rørosmat. Det blir lekeområde for barn ved kafeen slik at du kan sitte i ro mens barna aktiveres.

Billetter
Her er priser fra 2020:
Dagsbillett: 80,- for voksne, 30,- for barn
Ukesbillett: 120,- for voksne, 50,- for barn
Barn under 16 år er gratis i følge med voksen.
Du kan betale med Vipps (507460), kort eller kontant.