Her følger en oversikt over serveringstilbudene. Du finner alt fra enkle retter til bugnende buffeer. Bord kan forhåndsbestilles der det er oppgitt.
Martnashallen
Tirs 11-18. Ons-fre 10-18, lør 10-17:
Kafe’ med oppsmurt, pjalt og lemse, pølse og burger
12-17 Middagsbuffet basert på lokale råvarer levert av Kaffekråa
Doktortjønna
11-16 Barnevennlig kafe alle dager
Kaffe, solbærtoddy, kakao, vafler og kanelboller
Vertshuset Røros:
12-22 Egen martnasmeny alle dager
Kaffestuggu
10-18 Gjærbakst, kaker og smørbrød
12-18 Middag og småretter
18- Grill og baguetter
Erzscheidergården
18-21 To retters middag – alle dager
Bestill gjerne bord tlf 72 41 11 94, mail resepsjon@erzscheidergaarden.no
Røros Hotell
Alle dager:
11-22.30 Enkle retter og pizza i Lobbybaren
17-22.30 Ala carte meny i Brasseriet – bordbestilling tlf 72 40 80 00
18.30-21 Aftensbord med kjøtt, fisk, varme og kalde retter samt dessertbord – bordbestilling tlf 72 40 80 00
Bergstadens Hotel
Bergmannsbord med tradisjonsrike retter laget etter gamle oppskrifter basert på lokale råvarer
Bordsetting: Tirsdag kl 13 og kl 15, onsdag -lørdag kl 12.30 og kl 14.30
Bord kan forhåndsbestilles på tlf 72 40 60 80
Peder Hiort Mathus og Skanckebua
Egen martnasmeny – bordreservasjon dessverre ikke mulig
Lysstråle Kafè i Bergmannsgata
Tirsdag, onsdag og fredag kl 10-20, torsdag kl 10-23, lørdag kl 10-18:
Påsmurt og hjemmebakst, husets gulasj og rotgrønnsaksuppe
Dagens varmretter
Utendørs tilbys nystekte sveler og gløgg, indisk vegetargryte med basmatiris.
Enkelte dager også lokalproduserte reinsburgere
Vauldalslavvoen i Tufta, Røros sentrum
12-17 Middagsretter, varme og kalde drikker alle dager
18-23 Middagsretter, varme og kalde drikker onsdag, torsdag og fredag i fbm underholdning, se program
Bordreservasjon mulig for middagsgjester, tlf 72 41 31 00 eller post@vauldalenfjellhotell.no
Hagakoia
13-16.00 Martnasbuffet hver dag
Tirsdag og onsdag kl 18-21: Martnasmiddag
Bordet står dekket med reinsdyrdelikatesser fra egen produksjon og lokalmat fra regionen
Torsdag: Middagsservering i forbindelse med konserter kl 18 og 21. Dørene åpner 1 time før (se program)
Fredag: Middagsservering i forbindelse med konsert kl 18. Dørene åpner 1 time før (se program)
Lørdag: Middagsservering i forbindelse med konsert kl 19. Dørene åpner 1 time før (se program)
For bordbestilling: koie@rorosrein.no
eller online:
https://booking.roros.no/no/se-og-gjore
Rørosmuseet Smelthytta
10-17 Kaffe, brus og kaker
Solheim Pensjonat
12-22 Varmende supper og gryteretter, hjemmebakte påsmurte rundstykker, kaker, varme og kalde drikker
For bordbestilling: Telefon 955 23 706 eller www.solheimpensjonat.no
Domuskafeen
8-19 Rikt utvalg av kaffebrød og påsmurt. A la carte og middags buffe til 18.00 (17.00 lørdag)
Kaffekråa på Eldresenteret (vis a vis Esso)
Tirsdag – fredag 13.00 – 17.30, lørdag 12.30 – 16.00
Buffet med kalde og varme retter, dessert og kaffe.
Sodd, rømmegrøt m/ spekemat, dessert og kaffe
Finborudgården:
10-17 Nystekte sveler, kjøttkake på pinne. Nykokt bålkaffe
Rasmusgården
Tir 12-17, ons-lør 10-17
Svenske ”kolbullar” med tyttebærsyltetøy. Kaffebål
Skjerdingstadgården
Tir 12-17, ons-lør 10-17
Fleskepannekaker, smaksprøver av spekesild, bålkokt kaffe
Langknutgården
Tir 12-17, ons-lør 10-17
Sikburger, spekepølser og hjemmebakst. Kaffebål
Sundrønningsgården
Tir 12-17, ons-fre 10-17, lør 10-14
Kaffe og «biteti», kjøttkake på gaffe, “kål” (suppe) fra Bonden Sylte
Bakgårdsgilde torsdag og fredag ettermiddag (mer info følger)
Kurantgården
10-16 (15 lørdag) Bål, svartkjel og matsalg
Apotekergården
Tir 12-17, ons-lør 10-17
Kaffe, vafler og lokale burgere
Lista blir oppdatert etterhvert fram mot arrangementet