Mangfold i Martnashallen

Verket Røros – et av Midt-Norges største messearealer – forvandles til Martnashall med rundt 100 utstillere. 

I Martnashallen er varespekteret bredt og i år er det ekstra mange kvalitetsutstillere. Her selges det alt fra biler til hud- og hårpleieprodukter. Du finner gode smaker i form av både kortreist og langreist mat, klær, møbler og interiør, redskaper og husflid.

En smak av Norge 

Rørosmartnan har flere  lokale matprodusenter med,  og kvalitetsrik mat blir derfor å finne i store deler av hallen. Rørosmat er  representert med et stort tilbud av produkter som kjøtt, bakevarer, meieriprodukter og drikke. Og, i Rørosmat sin ånd, deler de sin matglede med andre matprodusenter. De får selskap av blant annet sjokoladeprodusenter, sushi, nybakte boller, laks og ørret. Her kan vi garantere nydelige smaksprøver, demonstrasjoner og hyggelige samtaler med selgere, samtidig som du får tid til å beundre og handle alt det utstillerne har å tilby.

Underholdning og aktiviteter for store og små

Martnashallen byr på mer enn bare spennende utstillere. Det blir underholdning og aktiviteter hver dag under martnan, både for store og små. De voksne er kanskje mest opptatt av martnashandelen, mens barna gjerne vil leke. Det blir skattejakt hvor barna må hjelpe Bergverksdirektøren med å finne kobber, belønning utloves. Det blir sklie for de minste i regi av Thomas Tivoli, som også har mye morsomt å by på rett utenfor Martnashallen. I tillegg til selve handelen, kan gjestene få med seg minikonserter og visninger, eller sitte i cafeen og nyte gode matopplevelser fra Rørosmartnan.

Det er med andre ord mye som foregår i Martnashallen under Rørosmartnan. Vil du handle litt mat og kanskje få litt varme i kroppen etter noen timer ute i Røros sine gater, kom til Martnashallen for en hyggelig handel og deilige smaksprøver. Inngangsprisen for voksne er kun kr 60, og barn under 16 år får gratis inngang i følge med en voksen. Har du lyst til å besøke hallen flere ganger, anbefaler vi deg å kjøpe ukesbillett til kr 100,- for voksne og 50,- for barn.

Det er en stor parkeringsplass rett ved Martnashallen som også har kort gåavstand til bodene og bakgårdene i Røros sine gater.

 

 

 

 

 

One comment

Comments are closed.