Beste stand 2009

Hvert år kårer en jury beste stand i gate og varemesse. Vinneren får heder og ære, diplom og gratis registreringsavgift for neste år.

GATA

beste_stand_2009_032minre

Beate Lund Kristiansen

vant prisen for beste stand i gata. I juryens begrunnelse fremgår det at «Dette er en nykommer med egen, medbrakt bod. Røff og stram i formen, men likevel delikat og moderne i uttrykket og med effektfull lyssetting. Ren og ryddig. Flott utstillingsflate der salgsvarene, keramikken, står i fokus. Tydelig skilting og prising. Totalt utgjør det en flott helhet, der standens utforming og gjennomtenkte materialvalg løfter fram varene til fulle.». Det er Beate Lund Kristiansen som står bak Go Form Keramikk, og standen finner dere i Bergmannsgata. Juryen har vært ledet av Sigrid Jansen, og har ellers bestått av Frank Norvik og Guri Jortveit.

VAREMESSA

beste_stand_2009_019mindreFelleskjøpet Agri BA, Tynset har vunnet prisen i varemessa fordi de er tro mot konseptet, ærlig i formspråket, og bringer varer til torgs i næringsøyemed – i ekte martnasånd. Logoen til Felleskjøpet og John Deere, i gul og grønn drakt, taler sitt tydelige språk med gjennomført bruk av farger og en stor John Deere-traktor som tydelig blikkfang for besøkende. Standen fremstår ellers som ren, ryddig og oversiktlig – og gjestene ser ut til å trives rundt kaffebordet», sier Sigrid Jansen, daglig leder i Form til Fjells, som har ledet juryarbeidet. Med seg i juryen har hun hatt Frank Norvik og Guri Jortveit. Prisen ble delt ut torsdag i martnan.

VI GRATULERER DERE MED BESTE STAND 2009!