Beste stand 2010

Onsdag 17. februar ble det utdelt priser for ”Beste stand” under martnasmiddagen hvor det var samlet over 350 utstillere, i tillegg til jury og martnaskomité. Totalt er det ca 85 ulike stander i varemessa, ca 165 ulike stander i gata.

Beste stand i Gata

Prisen ble delt ut av juryformann Ingrid Svendsen og gatesjef Einar Aasen og gikk i år til Pannekakemann. Juryens begrunnelse: ”Enkel stand med gjennomført tankegang. Less is more! Produktet har en særegenhet og selgeren er tro mot sitt produkt og skaper liv og røre i gata. Slikt blir det martnasstemning av!”

Beste stand i Varemessa

Prisen ble delt ut av jurymedlem Berit Selboe-Coote og varemessesjef Bente Troøyen. Prisen gikk til Sirri. Juryens begrunnelse lyder som følger: ”Ny utstiller med god presentasjon av sine produkter. Plassen er godt utnyttet og framstår som stilren. Utstillerne tar i mot kundene på en naturlig og vennlig måte.

Hederlig omtale

Prisen ble delt ut av juryformann Ingrid Svendsen og gikk til Redningsselskapet. Juryen begrunner valget slik: ” En fin nyskapning i varemessa. En stand som skaper liv og aktiviteter for barn og voksne. En ryddig stand som presenterer en ideell organisasjon på en fin måte.”
Årets fargeklatt

Denne prisen ble delt ut av gatesjef Einar Aasen som begrunnet valget med at vinneren beriker gata med godt humør, publikumstekke og kremmerånd! Denne utmerkelsen gikk til AB Emerson Records aka Bo Göran Svensson.

Juryen har bestått av juryformann Ingrid Svendsen som er markeds- og salgssjef i Rørosbanken, Berit Selboe-Coote fra Form til Fjells og tidligere martnasgeneral Per Simensen