Mat og serveringssteder

Her følger en oversikt over serveringstilbudene. Du finner alt fra enkle retter til bugnende buffeer. Bord kan forhåndsbestilles der det er oppgitt.

Martnashallen
Tirs 11-18. ons-fre 10-18, lør 10-17:
Kafe’ med smørbrød, kaffebrød og pølse
12-17 Middag basert på lokale råvarer

Doktortjønna
11-16 Barnevennlig kafe alle dager
Kaffe, solbærtoddy, kakao, vafler og kanelboller

Vertshuset Røros:
12-22 Egen martnasmeny alle dager
12-17 Grilling i bakgården torsdag, fredag og lørdag

Kaffestuggu
10-18 Gjærbakst, kaker og smørbrød
12-18 Middag og småretter
18-     Grill og baguetter

Røros Hotell 
Alle dager:
11-22.30 Enkle retter som pizza og Butcher Cut i Lobbybaren
12.30-14 Enkel lunsjbuffet til kr 225  – bordbestilling tlf 72 40 80 00
17-22.30 Ala carte meny i Brasseriet – bordbestilling tlf 72 40 80 00
18.30-21 Aftensbord med kjøtt, fisk, varme og kalde retter samt dessertbord – bordbestilling tlf 72 40 80 00

Bergstadens Hotel
Alle dager:
Bergmannsbord med tradisjonsrike retter laget etter gamle oppskrifter basert på lokale råvarer
Bordsetting: Tirsdag kl 13 og kl 15, onsdag -lørdag kl 12.30 og kl 14.30
Kr 385 pr person, grupper over 20 stk kr 335 pr person. Barn under 12 år halv pris.

Aftensbord med bredt utvalg av både kalde og varme retter
Pris kr 395  pr person, grupper over 20 stk kr 345 pr person
Barn under 12 år kr 195
Bordsetting kl 19.00-21.00.

Bord kan forhåndsbestilles på  tlf 72 40 60 80

Peder Hiort Mathus og Skanckebua
Egen martnasmeny – bordreservasjon dessverre ikke mulig
(Åpningstider blir offentliggjort senere)

Vauldalslavvoen i Tufta,  Røros sentrum
12-17 Middagsretter, varme og kalde drikker alle dager
18-23 Middagsretter, varme og kalde drikker onsdag, torsdag og fredag i fbm underholdning, se program
Bordreservasjon mulig for middagsgjester, tlf 72 41 31 00 eller post@vauldalenfjellhotell.no

Teltet i Tufta,  Røros sentrum
11-01 Burger fra Røroskjøtt, pizza og pølser.
400 sitteplasser, 70 timers livemusikk gjennom uka

Hagakoia
13-17.00 Middagsservering alle dager:
Tapas og småretter med reinsdyrkjøtt og nogo attåt.

Ikke nødvendig å bestille bord.
Pris kr 370,- voksen, kr  160,- barn t.o.m 13 år

Fredag i tillegg også fra kl 18:
Middagsservering kr 250 ( i fbm konsertene kl 19 og kl 21)

For spørsmål,  tlf 98013268,  e-post:koie@rorosrein.no

Rørosmuseet Smelthytta
10-17 Enkle varmretter og småretter. Kaffe og nåe attåt

Domuskafeen
8-19 Rikt utvalg av kaffebrød og påsmurt. Grill
12-18.30 Middag

Kaffekråa på Eldresenteret

vis a vis Esso (bestill gjerne bord – tlf 95 17 55 11/48 07 43 00)
13-18 Stor middagsbuffet med kalde og varme retter basert på lokale råvarer, dessert og kaffe

Finborudgården:
10-17 Nystekte sveler, kjøttkake på pinne. Nykokt bålkaffe

Rasmusgården
Tir 12-17, ons-lør 10-17
Svenske ”kolbullar” med tyttebærsyltetøy. Kaffebål

Skjerdingstadgården
Tir 12-17, ons-lør 10-17
Fleskepannekaker, smaksprøver av spekesild, bålkokt kaffe

Langknutgården
Tir 12-17, ons-lør 10-17
Sikburger, spekepølser og hjemmebakst. Kaffebål

Sundrønningsgården
Tir 12-17, ons-fre 10-17, lør 10-14
Kaffe og «biteti»
Torsdag og fredag kl 15-17: Bakgårdsgilde i Stenfjøset med Fron Lasskjørarlag
Treretters middag fra Gudbrandsdalen, skrøner, historier,  folketoner og sang
Forhåndsbestilles SMS: 90 51 00 68

Kurantgården
10-16 (15 lørdag) Bål, svartkjel og matsalg

Apotekergården
Tir 12-17, ons-lør 10-17
Kaffe, vafler og lokale burgere

Solnøkkelgården:
Tir, ons, tors 14-17, fre, lør 12-17
Bålpølse og marshmallow, grill dem selv på bålpanna
Vafler, kjøttkake på pinne, popcorn.
Bålkaffe, rabarbratoddy, gløgg og saft

Frøyas Hus
10-20 (fredag 10-23)
Husets Gulashsuppe. «Verdens beste» eplekake. Gløgg

Solheim Pensjonat:
Tir 12-17.30, ons-fre 12-22, lør 12-19
Varmende supper og gryteretter, salt og søt hjemmebakst, varme og kalde drikker

 

Lista blir oppdatert etterhvert fram mot arrangementet