Overnatting


Det er stor pågang på overnatting under Rørosmartnan hvert år , og de sentrumsnære stedene kan ofte være fullbooket. De fleste tar imot bestillinger fortløpende, mens Røros Hotell-gruppen åpner for salg til neste års Rørosmartna  i april hvert år.  Oversikt over overnattingssteder i Røros og regionen finner du her. 

Under her finner du informasjon om bobilcamp og private utleie-enheter.

Salgsstart bobilcamp og hotellrom tirsdag 9. april kl 12!

Røros Hotell, Vertshuset Røros og Erzsheidergården åpner for rombestilling til Rørosmartnan 2020 den 9. april 2019.
Bestill enten på mail booking@roroshotell.no eller telefon 72 40 80 00

BobilCamp – sentralt og enkelt

RørosMartnan har opprettet egen bobilcamp med 100 oppstillingsplasser.
Beliggende i forlengelsen av parkeringsplassen ved Martnashallen Verket Røros, kun ti minutters gange fra sentrumsgatene.
Tilbudet er for deg som har egen bobil.

BESTILL BOBILCAMP HER >>

Private hytter og leiligheter sentralt på Røros online 

Du kan velge opphold søndag – søndag, søndag – torsdag eller torsdag – søndag. Her blir det lagt ut flere etterhvert som det meldes inn for utleie, så her er det bare å følge med:

Oversikt og beskrivelse av enhetene finner du ved å gå inn på denne linken:

BESTILL PRIVAT OVERNATTING HER>>

 

Flere private vil komme til å leie ut boenheter under Rørosmartnan, og kontaktinformasjon blir listet opp her på høstparten og fram til arrangementsstart.  Her er det bare å følge med!Private utleieenheter:
Leilighet Mælan 
Hele leilighet (107kvm) med 4 soverom og stor stue, leies ut under Røros Martnan og det fra 14.02-23.02. Det er gode senger til 6 personer, håndklær og sengetøy inkludert. I stua er det stor 7 seters sofa for å slappe av om kvelden, der 2 voksne også kan sove hvis det er behov. Det bor 2 katter i huset, men de har egen inngang og eget rom, så de kan bo separat hvis behov. 3 parkeringsplasser. 
Mælan 46, 7374 Røros. 3 minutters gange til sentrum 
Tintor Dragan, tlf 90 61 71 25 tintor@live.no